Global leverans

Avdelningar

Dagens Erbjudande

Begränsat Erbjudande

Recensioner

Kundvagn

Mobiler & Tillbehör

Specialerbjudande
Beställ inom minutes och du får din nya telefon inom 2-3 dagar.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung

30+ kundrecensioner


RRP:

£1149.00

Pris:

9,95 kr & GRATIS Leverans

Du sparar:

1.207,94 kr

i lager.

Vart ska vi skicka din nya telefon?

Fyll i din information:

Fyll i din information:

Den revolutionära kameran som anpassar sig som det mänskliga ögat.

Öppna din uppfattning med denna stora kant-till-kant-skärm som passar bekvämt i din hand. Den kurvar över sidorna för en syn som verkar gränslös med minimal visuell distrahering. Vår kategori-definierande Dual Aperture-lins anpassar sig som det mänskliga ögat. Det kan automatiskt växla mellan olika ljusförhållanden med lätthet, så att dina bilder ser bra ut om det är ljust eller mörkt, dag eller natt.

Upplev det roliga

Introducerar FraageSport.com, ditt förstahandsval i casual gaming-universumet. Fly till en värld fylld av spännande spel, roliga och färgglada events och mängder av priser, som skickas dagligen och direkt till din adress.

Upptäck rikedomarna

Som VIP medlem hos FraageSport.com så kommer du upptäcka oändliga direktvinster, stora priser och mycket mer. Medlemskapet förnyas automatiskt på ordinarie pris (499,00 SEK/28 dagar), om inte medlemskapet avslutas innan testperioden gått ut. Avslutning är lätt som en plätt och kan göras via din profil. *Notera: Varje 100 deltagare kommer att få en Samsung Galaxy S22 Ultra.

Starta ditt äventyr idag

Som en medlem hos FraageSport.com kan du registrera dig och börja spela direkt. Alla deltagare i introduktionserbjudandet får ett VIPmedlemskap hos FraageSport.com med en period som kan variera i längd. Ditt VIPmedlemskap kommer att vara aktivt så fort din betalning är bekräftad.