Registrera dig på FraageSport.com i 3 dagar för bara 3,00 SEK och dra nytta av erbjudandet nedan.

Skaffa den helt nya

Vart ska vi skicka din Soundboks 2?

Fyll i din information:

SOUNDBOKS 2

Förr i tiden drömde vi om en högtalare som hade ett uppdrag att samla människor, pumpa ut de goda tiderna och låta oss alla leva i stunden så länge och hårt vi ville - vart vi än ville. Notera: Var 100 deltagare får en Soundboks 2

Få den här

HA RIKTIGA FESTER. VART SOM HELST.

Auktoriserad leverantör


Upplev det roliga

Introducerar FraageSport.com, ditt förstahandsval i casual gaming-universumet. Fly till en värld fylld av spännande spel, roliga och färgglada events och mängder av priser, som skickas dagligen och direkt till din adress.

Upptäck rikedomarna

Som VIP medlem hos FraageSport.com så kommer du upptäcka oändliga direktvinster, stora priser och mycket mer. Medlemskapet förnyas automatiskt på ordinarie pris (499,00 SEK/28 dagar), om inte medlemskapet avslutas innan testperioden gått ut. Avslutning är lätt som en plätt och kan göras via din profil. *Notera: Varje 100 deltagare kommer att få en Soundboks 2.

Starta ditt äventyr idag

Som en medlem hos FraageSport.com kan du registrera dig och börja spela direkt. Alla deltagare i introduktionserbjudandet får ett VIPmedlemskap hos FraageSport.com med en period som kan variera i längd. Ditt VIPmedlemskap kommer att vara aktivt så fort din betalning är bekräftad.