Registrera dig på FraageSport.com i 3 dagar för bara 3,00 SEK och dra nytta av erbjudandet nedan.

Specialerbjudande

Introduktion till
Atari "Retro" handhållen

Vart ska vi skicka din Gamevice-konsoll?

Fyll i din information:

Funktioner

Handhållen Atari är som en Nintendo Switch för retrospelare

Introduktion till
Atari "Retro" handhållen

Det är ingen som förnekar att de här spelen verkligen behöver en uppskattning av spelets tidiga år för att verkligen få ut det mesta av dem: ge den här handhållna enheten till en 11-åring och de hystar den i en vägg innan de går tillbaka till flossing eller vad barnen gör nu för tiden.


2.4'' Skärm


Responsiva Knappar


Drivs enkelt av 3xAAA batterier


50 av Ataris mest ikoniska spel inbyggda

Få den här

En fantastisk återinföring Atari "retro" handhållen

Atari 'Retro' Handheld har den odödliga trä-effekten, TV-utgången och innehåller 50 klassiska spel inbyggda, inklusive: Asteroids, Pong, Centipede, Missile Command, Breakout, Millipede och mer. Återuppfunnen design med den klassiska Atari trä effekten. A/V-utgång för att spela på storskärmen! Notera: Var 100 deltagare får en Atari Retro Handheld Console

Få den här

Atari 2600 Retro Handhållen Konsoll, gjord för dig.

Få den här
Upplev det roliga

Introducerar FraageSport.com, ditt förstahandsval i casual gaming-universumet. Fly till en värld fylld av spännande spel, roliga och färgglada events och mängder av priser, som skickas dagligen och direkt till din adress.

Upptäck rikedomarna

Som PLUS medlem hos FraageSport.com så kommer du upptäcka oändliga direktvinster, stora priser och mycket mer. Medlemskapet förnyas automatiskt på ordinarie pris (499,00 SEK/28 dagar), om inte medlemskapet avslutas innan testperioden gått ut. Avslutning är lätt som en plätt och kan göras via din profil. *Notera: Varje 100 deltagare kommer att få en Atari Retro Handheld Console.

Starta ditt äventyr idag

Som en medlem hos FraageSport.com kan du registrera dig och börja spela direkt. Alla deltagare i introduktionserbjudandet får ett PLUSmedlemskap hos FraageSport.com med en period som kan variera i längd. Ditt PLUSmedlemskap kommer att vara aktivt så fort din betalning är bekräftad.