Registrera dig på FraageSport.com i 3 dagar för bara 1,00 SEK och dra nytta av erbjudandet nedan.

LUMINOUS FIBER OPTISKA SKOR

Gratis leverans över hela världen

Fyll i din information:

Fyll i din information:

LUMINOUS FIBER OPTISKA SKOR - Fri frakt

Dessa skor kan konvertera till 11 olika lägen med ett knapptryck. Sätt på Wsnd Pro™ fiber optiska skor och du kommer att vara stjärna på vilken fest som helst! Kommer lysa SKARPT så fort du sätter på dem, och gör dig till huvudpersonen på festen direkt! Temperaturresistent, perfekt för shuffling. Notera: Var 50 deltagare får en Wsnd Pro

Som sedd på...


Få den här

11 olika lägen - Imponera på dina vänner

Upplev det roliga

Introducerar FraageSport.com, ditt förstahandsval i casual gaming-universumet. Fly till en värld fylld av spännande spel, roliga och färgglada events och mängder av priser, som skickas dagligen och direkt till din adress.

Upptäck rikedomarna

Som PLUS medlem hos FraageSport.com så kommer du upptäcka oändliga direktvinster, stora priser och mycket mer. Medlemskapet förnyas automatiskt på ordinarie pris (499,00 SEK/28 dagar), om inte medlemskapet avslutas innan testperioden gått ut. Avslutning är lätt som en plätt och kan göras via din profil. *Notera: Varje 50 deltagare kommer att få en Wsnd Pro.

Starta ditt äventyr idag

Som en medlem hos FraageSport.com kan du registrera dig och börja spela direkt. Alla deltagare i introduktionserbjudandet får ett PLUSmedlemskap hos FraageSport.com med en period som kan variera i längd. Ditt PLUSmedlemskap kommer att vara aktivt så fort din betalning är bekräftad.