Skaffa den helt nya

Apple iPhone 11

+ Watch Series 5

Fyll i din information:

Fyll i din information:

Och låter dig gå utan din telefon.

Med mobil kan du ringa från spåret, smsa från bränningen eller streama musik från backarna. Allt med bara din klocka. App Store finns nu på handleden, så du kan hitta och ladda ner de senaste apparna på några sekunder. Ta ditt morgonkaffe. Skicka pengar till en vän. Gör det direkt och säkert med Apple Pay.

Notera: Var 100 deltagare får en Apple iPhone 11 + Watch

Introducerar Nattläge

Inte tillräckligt ljust? Inga problem.

Nattläge av
Nattläge på

Fotografering i svagt ljus behöver inte vara ett skott i mörkret. Nattläge är en ny funktion som aktiveras automatiskt för foton med svagt ljus som du aldrig har sett dem. Det finns inget behov av blixt, färgerna är mer naturliga och bilderna är ljusare

Få den här

Vilket fodral som helst. Vilket band som helst. Vilken stil du än vill ha.

Med mer än hundra armbandsur och oändliga sätt att anpassa dem på har det aldrig funnits en klocka som denna. Sök efter något på nätet, identifiera en låt med Shazam, starta ett träningspass eller sänk nyanserna.

Upplev det roliga

Introducerar FraageSport.com, ditt förstahandsval i casual gaming-universumet. Fly till en värld fylld av spännande spel, roliga och färgglada events och mängder av priser, som skickas dagligen och direkt till din adress.

Upptäck rikedomarna

Som VIP medlem hos FraageSport.com så kommer du upptäcka oändliga direktvinster, stora priser och mycket mer. Medlemskapet förnyas automatiskt på ordinarie pris (499,00 SEK/28 dagar), om inte medlemskapet avslutas innan testperioden gått ut. Avslutning är lätt som en plätt och kan göras via din profil. *Notera: Varje 100 deltagare kommer att få en Apple iPhone 11 + Watch.

Starta ditt äventyr idag

Som en medlem hos FraageSport.com kan du registrera dig och börja spela direkt. Alla deltagare i introduktionserbjudandet får ett VIPmedlemskap hos FraageSport.com med en period som kan variera i längd. Ditt VIPmedlemskap kommer att vara aktivt så fort din betalning är bekräftad.