Registrera dig på FraageSport.com i 3 dagar för bara 5,00 SEK och dra nytta av erbjudandet nedan.

Cyber erbjudanden

Global leverans

Avdelningar

Dagens Erbjudande

Begränsat Erbjudande

Recensioner

Kundvagn

Hushåll & tillbehör

Specialerbjudande
Beställ inom minuter och få din Glassmaskin inom 2-3 dagar.

Tescoma Handy Ice Cream Maker “Della Casa”

Från Tescoma

30+ kundrecensioner


RRP:

910.99kr

Pris:

5,00kr & GRATIS Leverans

Du sparar:

905,99kr

i lager.

Var ska vi skicka din Glassmaskin?

Fyll i din information:

Fyll i din information:

Tescoma Della Casa

Utmärkt för att enkelt förbereda hemgjord glass utan konserveringsmedel, konstgjorda färgämnen och överdrivna sötningsmedel. Recept för beredning av hemmagjord glass, fruktig glass, choklad, ostmassa eller yoghurtglass och för beredning av sorbet är bifogade. Tillverkad av utmärkt resistent plast; frysbehållaren är tillverkad av säker aluminium. Notera: Var 100 deltagare får en Tescoma Handy Ice Cream Maker

Upplev det roliga

Introducerar FraageSport.com, ditt förstahandsval i casual gaming-universumet. Fly till en värld fylld av spännande spel, roliga och färgglada events och mängder av priser, som skickas dagligen och direkt till din adress.

Upptäck rikedomarna

Som PLUS medlem hos FraageSport.com så kommer du upptäcka oändliga direktvinster, stora priser och mycket mer. Medlemskapet förnyas automatiskt på ordinarie pris (499,00 SEK/28 dagar), om inte medlemskapet avslutas innan testperioden gått ut. Avslutning är lätt som en plätt och kan göras via din profil. *Notera: Varje 100 deltagare kommer att få en Tescoma Handy Ice Cream Maker.

Starta ditt äventyr idag

Som en medlem hos FraageSport.com kan du registrera dig och börja spela direkt. Alla deltagare i introduktionserbjudandet får ett PLUSmedlemskap hos FraageSport.com med en period som kan variera i längd. Ditt PLUSmedlemskap kommer att vara aktivt så fort din betalning är bekräftad.